Szálláslehetőség a kőröshegyi gyülekezeti házban

A XIX. század 60-as éveiben a templom mellett épült parókia a helyi gyülekezet közösségi háza. Az igényesen felújított épületben legfeljebb 20 fő számára tudunk szállást biztosítani. A vendégek számára három szoba áll rendelkezésre, amiből kettő szobához egy-egy önálló fürdőszoba is tartozik. Az épület udvarán sátorozási lehetőséget biztosítunk, amivel a létszám növelhető. A sátorozók számára az épületben lakóktól függetlenül kialakított WC-k és zuhanyzók állnak rendelkezésre. Az épületben felszerelt teakonyha van.

Szállásdíjak 2016-ban:

- Nyári időszakban 1500 Ft/fő/ éjszaka. (Legalább 4 éjszakás tartózkodás esetén). A táborhely ésszerű kihasználása érdekében a napi díj legalább 10000 Ft.
- Fűtési időszakban: 2500 Ft/fő, de legalább 5000 Ft.


A szálláshely további jellemzői:

- Az épületen belül 50 fő befogadására alkalmas gyülekezeti terem áhítatokra és egyéb foglalkozásokra (szükség esetén matracokkal a szálláshely befogadóképessége ebben a teremben növelhető).

- Hatalmas, körbekerített udvar.

- Tűzrakási lehetőség.

- Túrázási lehetőség a közeli dombokra vagy Szántódpusztára (4 km), Bálványosra (8 km) és Kerekibe a Fejérkő várához (6 km).

- Balatonparton szabadstrand (3 km)

- Igény esetén házhoz szállított kedvezményes étkezés.

Ha szálláshelyünk felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van telefonon (0630/632-1624) vagy e-mailben (refkoroshegy@gmail.com) is szívesen állunk rendelkezésére.


Fészek kulcsosház Bálványoson

Csendes, nyugodt és természetközeli szálláslehetőséget kínál a bálványosi református templom kertjében található parókia épület. A házat évek óta használják csoportok, családok nyaranként szállásként, hiszen Bálványos 10 km-re fekszik a Balatontól. A ház kb 15 fő befogadására alkalmas, 3 szoba, zuhanyzó, WC, teakonyha található benne. Lehetőség van a az őszi-tavaszi időszakban hétvégék, a nyári időszakban egész hetek lefoglalására. A részletekről a honlapon található elérhetőségeken, illetve a refbalvanyos@gmail.com email címen lehet érdeklődni!